Skip to content
cse security backupassist-1

A BackupAssist többféle biztonsági mentéseket készíthet, amelyek mindegyike más szintű redundanciát kínál az adatvesztés ellen.
CSE Business Security Suite részeként Project Management szolgáltatással igényelhető, teljes bevezetéssel.

BackupAssist

Archív biztonsági mentések: erősen tömörített és titkosított biztonsági másolatok a régi vagy fel nem használt adatokról, készen állnak hideg tárolásra. A visszaállítás nagyon egyszerű: teljes vagy csak egy fájlt, elemet kereshető és visszaállítható.

A biztonsági másolatok tömöríthetők és titkosíthatók akár 256 bites AES-sel titkosítással.

Teljesmentés: A BackupAssist – egy fizikai vagy virtuális rendszerről készít mentést/”image”, amely felhasználható a teljes helyreállítás elvégzésére, még akkor is, ha az egész rendszer elveszett, sérült vagy megsemmisült. Az első teljes mentés, a következő inkrementális.

Features

cse business backup assist cloud add on

Hyper-V Add-on.

Kiválasztott elemek: Biztonsági mentést beállítható csak a kiválasztott fájlokról, mappákról, alkalmazásokról, Hyper-V virtuális gépekről, adatbázisokról és meghajtókról.

sophos-cse-business-suite-security-csomagban-

SQL Add-on.

Folyamatos SQL biztonsági mentés: az SQL szerver folyamatos biztonsági mentése, így az esetleges adatvesztés minimálisra csökken.

Cloud Add-on.

A felhőből készült biztonsági másolatokat deduplikálják, hogy tovább csökkentsék a biztonsági másolat méretét, az átviteli időt és a tárolási költségeket. A BackupAssist 10-től támogatott biztonsági mentési adathordozók: helyi lemez, NAS, SAN, iSCSI, RDX, USB HDD, szalag, nyilvános felhő (Microsoft Azure és AWS S3) és privát felhő

Bevezetési projekt konzultációnkra itt jelentkezhet

Konzultáció keretein belül és a tervezés folyamatok alatt megmutatjuk a softwarek müködését:

grandfather – child megoldás és a “simple solution”, rotációs mentés.

Vagy emailt küldhet számunkra: info @ csebusiness . hu